Woning in Rijswijk

50 er jaren woning
50-er jaren woning vernieuwd
26 oktober 2016
Renovatie pand
Renovatie monumenteel pand
10 oktober 2016

Woning in Rijswijk

Architectenbureaus
 

Projectinformatie

Een woning in Rijswijk was in de 80-er jaren in de stijl van die tijd verbouwd, strak en koel. De eigenaar wilde het graag opnieuw indelen en er een knusse ruimte van maken. Architect Else van Zijll Langhout heeft een ontwerp gemaakt wat Drios uitgewerkt heeft en uit doen voeren.

Er zijn o.a. nieuwe buitenkozijnen geplaatst met de oude detaillering en glas-in-loodramen. De wand tussen de keuken en de achterkamer is verwijderd en er is een scheiding in de lange ruimte gemaakt door middel van een kastenwand met schuifdeuren. Het zijn knusse kamers geworden die weer aan de comforteisen van deze tijd voldoen.

Wat zegt de klant over ons

“De verbouwing is voltooid en wat mij betreft naar volle tevredenheid. De voorbereidingen en begeleiding van de werkzaamheden door Drios heeft tot schitterende resultaten geleid, het gevolg van grote deskundigheid. Ik wil u bedanken voor de begeleiding bij de volledige metamorfose van mijn huis, die alom bewondering oogst en zal uw bedrijf bij anderen van harte aanbevelen.”
Dhr. H. A. Niemeijer

Na deze verbouwing is het huis van de buren grondig onder handen genomen met een eveneens prachtig resultaat:

“Zonder jou hadden we het nooit gered!
Want je bent meedenkend, crisisbestendig, betrokken, flexibel, betrouwbaar, realistisch en voor je kennis van zaken, opbeurende woorden, goede humeur, snelle acties en gezelligheid danken wij je uit de grond van ons hart! “

Liesbeth en Kees