Bouw adviseur

Van alle markten thuis in de bouw

Zoekt u in de Randstad een bouw adviseur? Een goede adviseur die u tijdens iedere fase in de bouw verder kan helpen vindt u bij DRIOS. Wij zijn een adviseur voor, tijdens en na de bouw. We zijn gevestigd in Den Haag. Als adviseur kunt u ons op ieder moment tijdens de bouw inschakelen. Voor expertise en begeleiding bent u bij DRIOS op de juiste plaats. Wij werken voor klanten in de regio Den Haag, maar komen natuurlijk ook graag naar u toe als u een project ergens anders in Nederland heeft. U kiest voor DRIOS, omdat wij een volkomen flexibele en onafhankelijke opstelling hebben. Heeft u bijvoorbeeld maar een klein deel van onze expertise nodig? Dan is dit geen enkel probleem. U weet zelf immers het beste waar uw behoefte aan ondersteuning ligt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf een groot gedeelte van het werk te doen. Dan komt het op de details soms net even op het stukje extra kennis en ervaring aan om echt succesvol te zijn. Daar hebt u DRIOS dan voor.

Ook voor complete trajecten kiest u voor DRIOS als bouw adviseur

Niet alleen voor een stukje extra kennis en ervaring, maar ook voor complete trajecten in de bouw kunt u ons inschakelen. Bijvoorbeeld als u een complete metamorfose voor uw woning wilt. We helpen u bij het indienen van de vergunning. Het maken en controleren van de bouwtekeningen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We kunnen als adviseur optreden bij de selectie van architecten en aannemers en kunnen deze ook controleren op geleverde kwaliteit. Daarbij bewaken we uiteraard uw budget. Voor de controle van de eindoplevering kunt u ons ruim van tevoren of desnoods een dag vooraf inschakelen. Wij zijn in alle opzichten volkomen flexibel en onafhankelijk. Dat is toch een prettige gedachte? Zeker als u uw plannen voor de bouw nog niet helemaal scherp heeft, is het aan te raden hier eens vrijblijvend met ons van gedachten over te wisselen.

Het dienstenpakket van adviseur DRIOSBouw-adviseur

We zetten een aantal voorbeelden van ons dienstenpakket graag nog even kort voor u uiteen:

  • Uitvoeren van alle soorten bouwkundige keuringen
  • Opstellen van vergunningsaanvragen en indiening
  • Bouwtekeningen maken en controleren
  • Controle op de uitvoering
  • Flexibel op ieder moment inzetbaar voor bouwadvies en co√∂rdinatie

Contact leggen met bouw adviseur DRIOS

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 070-3639828. Een e-mail kunt u richten aan info@driosbouwadvies.nl. DRIOS is uw bouw adviseur uit Den Haag.