Bouwkundig advies

Tot uw dienst in alle fasen van het bouwproces

Bent u op zoek naar een bouwkundig advies? Heeft u dit nodig voor een bepaalde kwestie? Wilt u wellicht advies op bouwkundig gebied tijdens een geheel bouwtraject? In beide gevallen bent u bij bouwkundig adviesbureau DRIOS aan het juiste adres. Wij zijn een bureau dat u sinds 2000 als onafhankelijk bedrijf advies biedt tijdens elke fase van de bouw. Dat kan zijn omdat u hulp nodig heeft bij het opstellen van den aanvraag voor een vergunning. Voor een bouwkundig advies op maat. Voor controle op werkzaamheden tijdens de bouw. Voor een complete metamorfose? Dan zijn dit voorbeelden van dienstverlening waar u Bij DRIOS advies over aan kunt vragen. Een praktische en onafhankelijke aanpak. Dat is waar wij voor staan.

Een voorbeeld van bouwkundig advies in de praktijk

Voor een woning in Rijswijk werd een ontwerp gemaakt door de architect. Deze was door de opdrachtgever zelf geselecteerd. Het oorspronkelijke ontwerp is voorzien van bouwkundig bekeken input. Aansluitend is met advies van DRIOS de aannemer geselecteerd. De werkzaamheden bestonden uit kozijnen plaatsen met de oude glas-in-lood detaillering. Een wand tussen keuken en achterkamer verwijderen. Een scheiding in een lange ruimte maken en het plaatsen van een kastenwand. De woning kreeg een volledig andere indeling en stijl. Belangrijk punt hierbij was dat de oorspronkelijke stijl en uitstraling van het pand bewaard diende te blijven. De opdrachtgever heeft ons aangegeven bijzonder tevreden te zijn. Bouwkundig bleek alles precies te kloppen. Het door ons gegeven advies is nauwgezet door de uitvoerder opgepikt. Een mooie opdracht met een tevreden klant. Mooier kan het toch niet zijn?

Praktisch advies voor elk bouwkundig vraagstuk

Als allrounders buigen we ons bij DRIOS graag over veel verschillende soorten bouwtrajecten. Wij houden van de uitdaging om in uw belang iets moois te realiseren. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor de volgende diensten:Bouwkundig-advies

  • Opstellen vergunningsaanvraag
  • Maken of controleren bouwtekeningen
  • Binnen het budget ontwerpen
  • Controle op uitvoering werkzaamheden en voortgang
  • Alle soorten bouwkundige keuringen

De contactgegevens van DRIOS Bouwadvies en -begeleiding

Heeft u meer informatie nodig? Wilt u direct een afspraak met ons maken? Een offerteaanvraag doen? Bel ons dan op telefoonnummer 070-3639828. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@driosbouwadvies.nl. DRIOS? Wij zijn uw allrounders voor bouwkundig advies en uitvoering.