Gerealiseerde projecten

Een kleine greep uit de lijst van gerealiseerde projecten:
  • In Rotterdam heeft DRIOS de vergunningen en realisatie verzorgd van 2 monumentale woningen. Voor de woningen was een ontwerp gemaakt door een architect die niet over de tijd beschikte om ook de uitvoering te realiseren. DRIOS heeft deze ontwerpen van droom tot werkelijkheid gemaakt.
  • Voor een historisch pand in Voorburg heeft Drios het ontwerp van een architect uit laten voeren. Verbouwing Voorburg
  • DRIOS heeft vele aspirant kopers en diverse huiseigenaren die al jaren in hun woning woonden, geadviseerd over de staat en mogelijkheden van hun woning. Als het nodig bleek of gewenst was om te verbouwen of onderhoud te plegen, heeft DRIOS daarvoor de zorgen op zich genomen. Bekijk: deze video
  • Voor een jong gezin in het centrum van Den Haag heeft DRIOS een dakterras ontworpen, de vergunning geregeld, prijzen aangevraagd bij aannemers en de bouw begeleid. Nu zij hun droomterras hebben gerealiseerd kunnen ze bij mooi weer heerlijk ontspannen van de zon genieten!
  • Voor  een andere opdrachtgever elders in het centrum van Den Haag heeft DRIOS een flinke woninguitbouw ontworpen van 40 vierkante meter verdeeld over 2 verdiepingen. Daarvoor is eveneens de bouwvergunning aangevraagd en de hele bouwuitvoering begeleid zonder dat de opdrachtgevers er vrije dagen voor hebben moeten opnemen.