Wat doen wij?

Ontwerp

Misschien heeft u al precies in gedachte wat u wilt en wilt u alleen sparren en het uitgevoerd zien. Of misschien wilt u een bijzonder ontwerp of heeft u zelf al een architect. Met de architectonische kennis die Drios in huis heeft, komen we samen een heel eind.

Toezicht uitvoering

Heeft het er te druk voor en geen bouwkundige kennis, zit u veel in het buitenland? Daar hebben we ervaring mee. Drios houdt de uitvoering in de gaten en houdt u op de hoogte. Stress verminderen tijdens het proces. Het blijft het altijd spannend maar wij zullen u in alle fasen bijstaan. Drios staat aan uw kant en zal de contacten met de aannemer voor u onderhouden. Architecten besteden hun werk tijdens de uitvoering vaak uit aan Drios omdat het begeleiden van de bouw een vak apart is.

Aanbesteding

Meer aannemers een prijs laten maken op basis van goede tekeningen en een heldere omschrijving, schept duidelijkheid over de kosten; u vergelijkt geen appels met peren, en zorgt ervoor dat u niet te veel betaalt voor het werk. Drios maakt de technische omschrijving, de algemene voorwaarden en de tekeningen. Drios is onafhankelijk van aannemers maar heeft wel een netwerk met aannemers.

Oplevering

We staan aan uw kant tijdens de uitvoering en zullen zorgen dat de aannemer zijn afspraken nakomt.

Vergunning

Wat mag en wat mag niet? Drios regelt het.

Over ons

Het hart van Drios is Elsemieke Giezeman. Bouwen doet u nooit alleen maar Elsemieke is uw aanspreekpunt. Zij is een zeer ervaren bouwkundige, betrokken en praktisch. Als ze iets toch niet zelf kan, haalt ze er de juiste persoon bij, alles om het beste resultaat te bereiken.

Drios is onafhankelijk van bijvoorbeeld aannemers. Maar heeft een groot netwerk waaruit geput kan worden om de juiste partners voor u te vinden.
Drios begeleidt u daarbij.

U kunt Drios als bouwkundig adviesbureau inschakelen in Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Naaldwijk, Rijswijk , Rotterdam, Schiedam, Voorburg en Zoetermeer en omgeving.