Bouwadvies Delft

Over DRIOS Bouwadvies en begeleiding

Zoekt u naar een goed bouwkundig adviesbureau in Delft? Dan vindt u bij u in de buurt DRIOS. Wij zijn een specialist in bouwbegeleiding en bouwadviesin Delft en omgeving. Dat doen we als zelfstandige onderneming sinds 2000. Oprichtster Elsemieke Giezeman beschikt over meer dan 20 jaar ervaring bij architectenbureaus. In 2000 werd het tijd om te starten als zelfstandig bouw adviseur. Een bouwkundig rapport opstellen over uw project in Delft? Dat kunt u met een gerust hart aan bouwkundig adviesbureau DRIOS overlaten. Ruime ervaring en inzicht worden gecombineerd met een praktische aanpak. Zo wordt ieder bouwkundig rapport zorgvuldig opgesteld. Met verstand van zaken en de onmisbare onafhankelijkheid in bouwadvies. We kunnen de gehele bouwbegeleiding in Delft voor onze rekening nemen. Of een gedeelte daarvan. Het is maar net wat uw wensen zijn. Wij schakelen eenvoudig met u mee en richten ons op praktische oplossingen. Zo heeft u in Delft altijd de zekerheid dat uw project praktisch en binnen het budget wordt afgerond.

Bouwbegeleiding nabij Delft in de praktijk

Voor een jaren ’50 woning hebben we de complete bouwbegeleiding gedaan. De gehele woning is vernieuwd. Daarbij is ook de gevel van de buren onder handen genomen. Zo bereikten we de eenheid in uitstraling van het pand. We hebben uiteraard gewerkt aan de hand van de ideeën van de opdrachtgever. Al in een vroegtijdig stadium hebben we de bouwvergunningen geregeld. De plattegrond van de woning is volledig vernieuwd. Er werden uitbouwen aan de achterkant en de zijkanten gemaakt. Daarnaast werd er een kelder aangelegd en werden kozijnen voorzien van moderne aluminium varianten. Om het geheel compleet te maken zijn alle installaties vernieuwd. Het glas werd vervangen door HR++ glas. Wilt u in Delft ook bouwkundig advies of zo’n soort project realiseren? Ga dan in Delft voor een compleet bouwkundig advies of een gedeeltelijk bouwadvies naar DRIOS, bouwkundig adviesbureau.

Dienstenpakket bij DRIOS BouwadviesDelft

  • Bouwkundig rapport
  • Bouwbegeleiding
  • Bouwadvies op maat
  • Vergunningen aanvragen
  • Aannemers, architecten en specialisten inschakelen

Bereikbaarheid van bouwkundig adviesbureau DRIOS in Delft

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij bouw adviseur DRIOS? We geven u graag meer informatie of plannen een afspraak voor u in. U kunt ons daarvoor bellen op telefoonnummer 070-3639828. Met een-mail bereikt u ons op het adres
info@driosbouwadvies.nl. Wij zijn uw bouw adviseur en zorgen voor de bouwbegeleiding. Zullen we
over het bouwkundig rapport en een bouwkundig advies binnenkort eens verder praten bij u in Delft?