De uitvoering

De uitvoering: het realiseren van de droom

Tijdens de uitvoering van uw bouwplannen kunt u met erg veel vragen van de aannemer geconfronteerd worden waar u zelf zo snel geen antwoord op heeft. Om te zorgen dat uw droom uw droom blijft, en niet langzaam in een nachtmerrie verandert, schakelt u DRIOS in. Met onze ervaring zijn wij in staat de vragen voor u te beantwoorden en de bouw op een voor u zo prettig mogelijke manier te begeleiden. U kunt DRIOS inschakelen als u tijdens een verbouwing plots enkele knellende vragen heeft, maar ook als u het prettig vindt om het hele proces door DRIOS te laten begeleiden. Wij leveren u een vakkundig steuntje in de rug tot en met het compleet verzorgen van de bouw waarbij u zelf geen enkel contact hoeft te hebben met de aannemer.

DRIOS kan voor u:

  • directie voeren (er op toezien dat de aannemer volgens contract werkt op financieel, juridisch en bouwkundig vlak en zonodig bijsturen zodat het gewenste eindresultaat wordt bereikt)
  • toezicht houden (controleren of de aannemer technisch goed werk levert).

De kosten hiervoor worden meestal op urenbasis berekend. Hierover worden van te voren afspraken gemaakt.

Aannemer geven vaak aan dat zij u óók kunnen adviseren. Maar dat betekend helaas regelmatig dat daarbij hun eigen belang voorop staat terwijl DRIOS vanuit úw belang adviseert en optreedt.