Bouwadvies

Adviezen bij nieuwbouw, verbouw en renovatie

Zoekt u een bedrijf dat u kan voorzien van een goed bouwadvies? DRIOS Bouwadvies en –begeleiding kan daarin uitstekend voorzien. Wij zijn een specialist in bouwadvies in Den Haag. Wij werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. U kunt bij ons terecht voor een incidenteel en gericht bouwadvies, maar ook voor een compleet traject. Wilt u dat wij de vergunningen voor u aanvragen en indienen? Dat is uitstekend mogelijk. Wilt u bouwadvies over een op te zetten bouwproject? Dan steken we graag voor u de handen uit de mouwen en gaan aan de slag. Wilt u hulp bij een bouwproject dat u voor een groot gedeelte zelf uit gaat voeren? Doe dan ook een beroep op het stuk kennis en ervaring waar u zelf te kort op komt. Wij zijn een flexibel bedrijf dat u het praktische bouwadvies geeft waar u mee verder kunt.

De geschiedenis van DRIOS

We zijn een bouwadviesbureau dat sinds 2000 bestaat. Oprichtster Elsemieke Giezeman begon in dat jaar de zelfstandige en onafhankelijke onderneming DRIOS. Vanuit een achtergrond als bouwadviseur bij verschillende architectenbureaus werd de basis gelegd voor kennis en ervaring op het gebied van bouwadvies. Die kennis en ervaring is in de loop van de jaren alleen maar verder gegroeid. Vandaag de dag zijn we allrounders met een rijke portefeuille aan opdrachten vanuit de zakelijke en particulieren sector. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Praktische en onafhankelijk

Bouwadviesbureau DRIOS staat u bij op de manier die bij uw situatie en wensen past. Wij zijn u bijvoorbeeld van dienst met de volgende werkzaamheden:Bouwadvies

  • Bouwtekeningen maken en beoordelen
  • Opstellen van aanvragen voor vergunningen
  • Bouwkundige keuringen uitvoeren
  • Toezicht op de uitvoering houden
  • Oplevering begeleiden en controleren

We kunnen op ieder moment tijdens een bouwfase inspringen. Dat houdt u en ons flexibel. U kunt ons benaderen om een compleet bouwtraject voor u te begeleiden of voor een situatie waar u net even een stukje extra hulp en expertise nodig heeft.

Neem contact met ons op voor uw bouwadvies

Heeft u meer informatie nodig? Wilt u direct een afspraak met ons inplannen? Bel ons daarvoor dan op telefoonnummer 070-3639828. Een e-mail kunt u sturen aan info@driosbouwadvies.nl. Wij nemen dan zelf aansluitend contact met u op. Wij bespreken uw wensen en geven u een gericht bouwadvies waar u op kunt bouwen.