Bouwbegeleiding

Onafhankelijke advisering

Zoekt u een onafhankelijk specialist in bouwbegeleiding? Wilt u ook vooraf zekerheid dat er controle is op alle fasen van de bouw? Dan kunt u uitstekend gebruik maken van de bouwbegeleiding van DRIOS Bouwadvies en –begeleiding. Wij werken voor particuliere en zakelijk opdrachtgevers in de gehele Randstad. Vanuit onze vestiging in Den Haag werken we praktisch en onafhankelijk. Wilt u dat het werk op schema en zonder overschrijding van budgetten verloopt? Laat ons dan de bouwbegeleiding voor u verzorgen. Onze expertise is breed. U kunt ons al tijdens de voorbereiding van een bouw inschakelen. We kunnen u helpen bij het opstellen van de plannen. Het maken van de tekeningen en indienen van aanvragen voor vergunningen kunt u eveneens met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u wensen op het gebied van bouwen? Laten we daar dan binnenkort eens vrijblijvend verder over praten. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

De achtergrond van DRIOS Bouwadvies en -begeleiding

DRIOS Bouwadvies en –begeleiding is opgericht in 2000. Oprichtster Elsemieke Giezeman had op dat moment al geruime tijd ervaring door haar werk als bouwadviseur bij verschillende architectenbureaus. Met haar eigen onderneming bereikte ze dat er een onafhankelijke positie kon worden ingenomen ten opzichte van architecten, aannemers en specialisten. Expertise in uw belang kon worden gebruikt om een zuiver traject op te zetten, te vervolgen en af te ronden. Dat moet voor u toch een goed gevoel geven? Bouwbegeleiding door specialisten die uitsluitend in uw belang handelen en u adviseren over de beste objectieve keuze in iedere situatie?

Wat doet DRIOS in het kader van bouwbegeleiding?

We zetten onze dienstverlening in het kader van bouwbegeleiding graag nog kort voor u uiteen. Doe een beroep op DRIOS als het gaat om:

  • Advies over keuze architecten, aannemers en specialistenBouwbegeleiding
  • Uitvoeren keuringen
  • Aanvraag vergunningen
  • Controle op werkzaamheden
  • Bewaking budget en planning

In iedere fase van de bouw kunt u een beroep op ons doen. Van een incidentele inspectie tot een complete begeleiding van het volledige bouwtraject.

Meer informatie aanvragen over bouwbegeleiding

DRIOS Bouwadvies en –begeleiding staat graag voor u klaar als het gaat om bouwbegeleiding. U kunt in iedere fase van de bouw op ons rekenen. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 070-3639828 en/of stuur een e-mail aan info@driosbouwadvies.nl. Kies nu ook voor DRIOS voor uw onafhankelijke bouwbegeleiding.