Bouwkundig adviesbureau

Onafhankelijk bouwadvies en praktische aanpak

Zoekt u een goed bouwkundig adviesbureau? Dan vindt u in de regio’s Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond DRIOS Bouwadvies en –begeleiding. Wij zijn een adviesbureau dat voor u dat stapje extra zet om succesvol te zijn. Daarbij zijn we volstrekt onafhankelijk. Daarmee weet u vooraf dat u niet te maken krijgt met een verstrengeling met de belangen van derden. Doe een beroep op ons voor het opstellen van een bouwkundig rapport. Dit verrichten we in elke fase van een bouw. Bouwkundig controleren of een pand aan eisen en voorwaarden voldoet? Op bouwkundig gebied inventarissen welke onderdelen moeten worden aangepakt tijdens een renovatie? Toezicht houden op de werkzaamheden van de architect en/of de aannemer? Bij adviesbureau DRIOS bent u dan aan het juiste adres.

Meer informatie over bouwkundig adviesbureau DRIOS

Adviesbureau DRIOS is opgericht in 2000. Oprichtster Elsemieke Giezeman was tot dan werkzaam geweest als bouwkundig adviseur voor verschillende architectenbureaus. Vanaf toen tot aan vandaag is een eigen onafhankelijke koers gevaren. DRIOS bestaat uit allround professionals die namens u de juiste personen en bedrijven kunnen selecteren die zorgdragen voor de concrete uitvoering. Wilt u dat wij bouwkundig de regie voeren? Dan kunnen en zullen we dat voor u doen. Een tijdelijke inspectie uitvoeren of een tussentijdse vergunning aanvragen? Wij zijn flexibel en schakelen met u mee. Wilt u een groot gedeelte van het werk zelf doen en heeft u ons slechts af en toe nodig voor expertise? Ook dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden met ons adviesbureau te bespreken. U vindt onze contactgegevens verderop.

Onze dienstverlening voor u op een rijtje

Bij DRIOS maakt u gebruik van de volgende verschillende vormen van dienstverlening:Bouwkundig adviesbureau

  • Begeleiding tijdens iedere bouwfase
  • Bouwkundige keuringen
  • Adviesbureau voor keuzes aannemer, architect en specialist
  • Controle op voortgang en uitvoering
  • Bewaking budget en planning

Kortom, voor een stuk specialistisch advies tot een complete metamorfose bent u bij adviesbureau DRIOS aan het juiste adres. Laat ons uw wensen weten en wij vertellen u meer over de opties die u daarbij heeft.

Contact met bouwkundig adviesbureau DRIOS

We staan u graag te woord om meer informatie te geven. U kunt ons bellen voor informatie of het maken van een afspraak. U bereikt ons op telefoonnummer 070-3639828. U kunt ook een e-mail sturen aan info@driosbouwadvies.nl. Graag tot binnenkort bij bouwkundig adviesbureau DRIOS.