Bouwkundig rapport

Samenwerking vanuit eigen specialismen

Bent u op zoek naar een bureau dat een bouwkundig rapport voor u kan verzorgen? In de Randstad kiest u dan voor bouwkundig adviesbureau DRIOS. Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Een rapport van onze hand is altijd ”To the point”, helder en overzichtelijk. Ons bouwkundig advies staat altijd los van belangen van aannemers of architecten. Dat geeft u de zekerheid dat er echt sprake is van een rapport zonder beïnvloeding.

Het werkgebied van DRIOS

DRIOS is gevestigd in Den Haag. We werken voor particulieren en zakelijk opdrachtgevers. Dat doen we door de gehele Randstad. Daarbij zijn veel van onze klanten te vinden in de regio’s Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond. U schakelt ons in als u een betrouwbaar rapport wenst over uw pand. Daarnaast als u van plan bent om een pand aan te kopen of te gaan verbouwen c.q. renoveren. Is uw pand echt bouwkundig in de staat die u verwacht? Dan is ons rapport een bevestiging. Zijn onze bevindingen anders dan u had verwacht? Dan heeft u in ieder geval een betrouwbaar beeld van de staat waarin uw pand bouwkundig verkeert. DRIOS beschikt over bijna 20 jaar ervaring met het verrichten van bouwkundige keuringen. U kunt bij ons rekenen op een rapport dat snel en professioneel wordt opgesteld. Waar nodig schakelen we hierbij ook externe specialisten in. Iedere keer de specialist die past bij de situatie. DRIOS werkt daarbij volstrekt onafhankelijk. Dat geeft u de garantie dat u te maken heeft met de beste specialisten, aannemers en uitvoerders in uw situatie.

5 Voorbeelden waarbij een bouwkundig rapport extra belangrijk is

Wellicht is het u bij voorbaat al duidelijk hoe belangrijk de bouwkundige keuring kan zijn. Ga in de volgende situatie echter zeker uit van een rapportage van de bouwkundige:bouwkundig-rapport

  • Bij aankoop van een bestaande woning
  • Bij oplevering van een nieuwbouwwoning
  • Bij een geplande verbouwing aan de eigen woning
  • Bij het aanvragen van een financiering
  • Bij een complete of gedeeltelijke renovatie

We merken dat mensen uit enthousiasme nog wel eens een keuze maken die achteraf gezien niet de beste was. In een aantal sectoren in onze regio’s ontstaat er ook druk op potentiële kopers om snel te beslissen. De schaarste in die sector of prijsklasse kan leiden tot angst om uw droompand aan de neus voorbij te zien gaan. Ga echter niet tot finale aankoop aan zolang er geen bouwkundige keuring heeft plaatsgevonden.

Contact opnemen voor een bouwkundig rapport met DRIOS

Telefoonnummer 070-3639828 en e-mail info@driosbouwadvies.nl. DRIOS? Uw onafhankelijk adviesbureau voor een bouwkundig rapport.