Bouwadvies Voorburg

Bouwkundige rapportage op maat

Zoekt u naar een goed bouwkundig adviesbureau in Voorburg? Uw bouwkundig rapport wordt vakkundig en op maat in orde gemaakt door DRIOS Bouwadvies en –begeleiding. Wij zijn een allround bouwkundig adviesbureau in de buurt van Voorburg. Wij kennen Voorburg en weten welke specialisten u nodig heeft voor de uitvoering van uw bouwproject. Ons netwerk in Voorburg bestaat met name uit aannemers, architecten en specialisten in de bouwwereld. Daarbij zijn we wel altijd volkomen onafhankelijk. We zijn namelijk niet verbonden aan een bepaald bedrijf. Dat houdt ons als bouw adviseur in staat om uw belangen het beste te dienen. U wilt immers ook de beste bouwbegeleiding en een voordelig bouwadvies in Voorburg? We leggen u in een persoonlijk gesprek graag meer uit over de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u in Voorburg een bouwkundig rapport of onafhankelijk bouwkundig advies nodig heeft.

Bouwbegeleiding in Voorburg

Voor een gezin dat niet beschikte over een tuin hebben we een dakterras ontworpen. De vergunning werd aangevraagd en goedgekeurd. De aanbesteding werd uitgezet. De aannemer door het gezin geselecteerd. De uitvoering hebben we gevolgd en bijgestuurd met bouwbegeleiding. Complexe factor bij dit bouwproject was de noodzaak om de balklagen te verzwaren. Dit was opgenomen door de bouwadviseur in het bouwadvies. Daarvoor moest het dak geruime tijd open liggen. In dit geval was het vooral fijn dat het gedurende die periode steeds droog was. Daar is natuurlijk wel gedeeltelijk op te plannen. In Nederland weten we het echter nooit zeker. Dit geluk was echter gegund. Net als het geluk voor het gezin dat inmiddels al een geruime tijd gebruikmaakt van het fraaie dakterras.

Activiteiten in Voorburg en elders

Bouwkundig adviesbureau DRIOS werkt sinds 2000 als zelfstandige onderneming door de hele Randstad. Soms ook een stuk daarbuiten. We zijn praktisch en flexibel en baseren ons bouwadvies volledig op uw wensen, belangen en budget. Kies ook voor bouwkundig adviesbureau DRIOS als het gaat om:Voorburg

  • Aanvragen vergunningen
  • Bouwkundig rapport opstellen
  • Bouwbegeleiding op maat
  • Advies over meest geschikte aannemer/architect
  • Een bouwadviseur met de benodigde kennis en ervaring

Contactgegevens van DRIOS in de regio Voorburg

Bouw adviseur DRIOS is u graag van dienst. Met meer informatie of het inplannen van een afspraak.
U bereikt ons het beste op telefoonnummer 070-3639828. E-mail kunt u sturen naar info@driosbouwadvies.nl.
Bouwkundig advies en bouwbegeleiding in Voorburg krijgt u van DRIOS.