Bouwadvies Den Haag

Goede begeleiding ontzorgt

Bent u in Den Haag op zoek naar een goed bouwkundig adviesbureau? Daarvoor kunt u uitstekend terecht bij DRIOS Bouwadvies en -begeleiding. Wij zijn gevestigd in Den Haag en helpen ondernemers en particulieren met bouwbegeleiding. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een bouwkundig rapport. Wilt u een goed bouwkundig advies? Een bouwadvies waar u op een praktische manier mee verder kunt? Kies dan voor bouwkundig adviesbureau DRIOS. Wij nemen een onafhankelijke positie in bij bouwbegeleiding. Zo is een bouwkundig rapport van DRIOS altijd objectief en heeft u een bouwadvies waar u in de praktijk mee verder kunt. Zoekt u dus een bouw adviseur in Den Haag? Kies dan voor de professionele service van DRIOS Bouwadvies en –begeleiding in Den Haag.

Over DRIOS Bouwadvies en –begeleiding in Den Haag

Bouwkundig adviesbureau DRIOS is opgericht door Elsemieke Giezeman. Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt voor architectenbureaus werd in 2000 gestart als zelfstandig bouw adviseur. Bouwkundig advies in Den Haag vanuit een stevige achtergrond dus. Dat merkt u als u bouwkundig adviesbureau DRIOS inschakelt. Bouwbegeleiding vanuit kennis en ervaring. Een bouwadvies komt onafhankelijk tot stand. Daarbij is in het kader van de bouwbegeleiding wel van belang dat er een goed netwerk aanwezig is. Als bouwadviseur weet DRIOS u te adviseren en de bouwbegeleiding te doen met de juiste aannemers. Daarin zijn we flexibel. Wilt u bijvoorbeeld zelf uw architect meenemen? Wilt u een groot gedeelte zelf uitvoeren? Dan schakelt u DRIOS Bouwadvies en –begeleiding in Den Haag toch gewoon flexibel in? Wij schakelen met uw wensen mee en zorgen voor een bouwbegeleiding die aansluit bij uw praktijk.

DRIOS inschakelen als particulier

Wij werken voor particulieren en ondernemers. Als particulier schakelt u ons bijvoorbeeld in voor de volgende werkzaamheden:

  • AankoopkeuringenBouwadvies den haag
  • Ontwerpen binnen budget
  • Bouwbegeleiding met aanvraag omgevingsvergunning
  • Als bouw adviseur bij de keuze voor een aannemer
  • Bouwbegeleiding in elke gewenste fase van de bouw

Een bouwkundig rapport van onze bouw adviseur in Den Haag kan deel uitmaken van onze dienstverlening. Het is maar net wat we met elkaar afspreken.
Uiteraard krijgt u vooraf een duidelijke en overzichtelijke offerte van de diensten die wij voor u gaan verrichten.

Contact opnemen met bouwkundig adviesbureau DRIOS in Den Haag

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Een bouwkundig advies nodig? Bouwkundig rapport op laten stellen? U bereikt ons via telefoonnummer 070-3639828 en met een e-mail aan info@driosbouwadvies.nl. Uw solide bouwadvies komt vaneen bouw adviseur van DRIOS Bouwadvies in Den Haag.