Bouwadvies Leiden

Specialisten om uw bouwproject te begeleiden in Leiden

Bent u daar op zoek naar een bouw adviseur van dat ene betrouwbare bouwkundig adviesbureau in de buurt van Leiden ? Een bouwadvies en bouwbegeleiding waar u in de praktijk mee verder kunt in Leiden? Een bouwkundig advies volgens maatwerk? Een bouwkundig rapport waar u het budget op kunt bepalen? Daarvoor kiest u voor een bouw adviseur van DRIOS. Wij zijn een bouwkundig adviesbureau in de regio Leiden. Wij werken voor particulieren en ondernemers. Reken op ons als het gaat om een praktisch bouwkundig advies. Wij werken daarbij volledig onafhankelijk. We schakelen de aannemer of architect pas in, nadat u daarmee akkoord bent gegaan. We werken niet met vaste aannemers of architecten. Dit houdt u en ons flexibel en open voor de beste opties. Wel beschikken we over een uitgebreid netwerk in Leiden. Zo weten we meestal direct welke aannemer of architect in uw situatie de beste keuze is. Kwestie van ervaring en inzicht noemen we dat. Zullen we binnenkort met u in Leiden eens verder praten over uw komende bouwproject en onze mogelijkheden voor bouwbegeleiding en bouwadvies?

Achtergrond kennis en ervaring van bouwkundig adviesbureau DRIOS

We werken sinds 2000 in de regio Leiden. In dat jaar is oprichtster Elsemieke Giezeman gestart als zelfstandig bouw adviseur. De achtergrond komt voort uit tientallen jaren ervaring als bouw adviseur bij architectenbureaus. Het opstellen van een bouwkundig rapport kende in het begin al geen geheimen meer. In de loop van de tijd is deze routine alleen maar gegroeid. Heeft u dus een bouwkundig rapport -advies of bouwbegeleiding in Leiden nodig? Dan maakt u met DRIOS Bouwbegeleiding en bouwadvies bij voorbaat al een goed afgewogen keuze. Wij zijn inmiddels pure allrounders. Alles op het gebied van bouwbegeleiding kunt u aan ons overlaten. Van het maken van de ruwe schets tot het laten uitvoeren van de uitwerking. En van het indienen van de bouwvergunning tot de bouwbegeleiding tijdens de eindcontrole.

Voorbeelden van het werk van bouwkundig adviesbureau DRIOSdsc09462

We noemen u graag een aantal voorbeelden van wat ons werk inhoudelijk zoal inhoudt:

  • Aankoopkeuringen uitvoeren
  • Uw droom vormgeven (binnen het budget uiteraard)
  • Vergunningen aanvragen waar nodig
  • Prijs- en contractonderhandelingen namens u voeren
  • Realisatie en bouwbegeleiding van uw droomwens

Kom in contact met DRIOS Bouwadvies en –begeleiding in Leiden

We maken graag een vrijblijvende afspraak met u. Wilt u meer informatie over bouwbegeleiding of direct een afspraak maken voor bouw advies op maat? Bel dan met DRIOS bouwkundig adviesbureau op telefoonnummer 070-3639828. Een e-mail kunt u sturen naar info@driosbouwadvies.nl. Neem gerust contact op voor vakkundig bouwadvies in Leiden.