Bouwadvies Rijswijk

Begeleiding bij uw droomhuis en inrichting

Bouwbegeleiding of bouwadvies in Rijswijk nodig? Een bouwkundig rapport om een start te kunnen maken met het realiseren van uw woonwensen? Onafhankelijk bouwkundig advies voor uw project in Rijswijk gewenst? Kies voor de professionals van DRIOS Bouwadvies en bouwbegeleiding. Wij zijn uw praktisch werkende partner. Wij zorgen dat uw bouwkundig rapport kundig wordt opgesteld. Zo weet u waar u aan toe bent. U kunt dan verder met het realiseren van uw plannen. Bijvoorbeeld in Rijswijk. Als onafhankelijk bouwadviseur kunt u rekenen op de beste kwaliteit bij het realiseren van uw project. De meest geschikte aannemer en architect vindt u via DRIOS Bouwadvies en –begeleiding in de buurt van Rijswijk.

Wie is DRIOS Bouwadvies en bouwbegeleiding?

Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau in de buurt van Rijswijk. Wij werken voor particulieren en ondernemers. Dat doen we niet uitsluitend in Rijswijk, maar voor tal van klanten in de stadsregio Den Haag. Wij kennen de weg bij u in de regio. Natuurlijk niet alleen letterlijk, maar ook op het gebied van netwerken. In ons netwerk in Rijswijk vindt u architecten, aannemers en specialisten. We bestaan als zelfstandig bouwkundig adviesbureau sinds het jaar 2000. Onze kennis en achtergrond gaan echter nog een stuk verder terug. Oprichtster Elsemieke Giezeman had voordien al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij architectenbureaus. Daar profiteert u nu als opdrachtgever optimaal van. Professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk in de rol als bouw adviseur. Gedreven door uw belangen om de bouwbegeleiding optimaal vorm te geven.

Rijswijk

De kern van de werkzaamheden

Als bouwadviseur richt DRIOS bouwbegeleiding zich vooral op de volgende onderwerpen:

  • Ontwerp van uw project, eventueel met bouwkundig rapport
  • Aanvragen vergunningen. Vlotte aanpak, geen onnodig tijdsverlies
  • Aanbestedingen. De meest gunstige offertes, bijvoorbeeld van aannemers
  • Toezicht op de uitvoering met bouwbegeleiding
  • Controle op de oplevering. Van bouwadvies tot eindresultaat

We vertellen u graag meer over de manier waarop we in de praktijk voor u werken. In ieder geval zorgen we dat u bouwproject zo verloopt als het in de praktijk het beste uit kan pakken. Daarmee bespaart u zich in ieder geval veel
eigen moeite. Onder de streep heeft u dan waarschijnlijk ook tijd en geld bespaard.

Contactgegevens van DRIOS Bouwkundig adviesbureau bij Rijswijk

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden in bouwkundig advies. U kunt ons bellen op telefoonnummer 070-3639828. Of stuur een e-mail aan info@driosbouwadvies.nl. Wij nemen dan contact met u op over de bouwbegeleiding of het bouwkundig advies in Rijswijk.