Bouwadvies Rotterdam

Onafhankelijk advies van uw bouw adviseur in Rotterdam

Bent u in Rotterdam op zoek naar een goed bouwadvies of een bouwkundigrapport? Wilt u tijd en geld besparen door in Rotterdam hier een bouwkundig adviesbureau bij in te schakelen? Laat u dan op het gebied van bouwadvies in Rotterdam ontzorgen door een bouwadviseur van DRIOS Bouwadvies en bouwbegeleiding in te schakelen. Wij zijn een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau. Ons bouwkundig advies is altijd objectief en sluit naadloos aan bij uw wensen en mogelijkheden. Wilt u dus in Rotterdam een bouwadviseur die het klappen van de zweep kent? Een bouwkundig rapport waar u mee verder kunt bouwen? Een bouwkundig advies dat gericht is op de praktijk? Kies dan voor bouwkundig adviesbureau DRIOS.

Meer over bouwkundig adviesbureau DRIOS

DRIOS Bouwadvies en –begeleiding is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau in de buurt van Rotterdam. Vanuit onze vestiging in Den Haag werken wij voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Voornamelijk in de Randstad, maar soms ook een stuk daarbuiten. U kiest in Rotterdam voor ons, omdat u wilt gaan voor onafhankelijkheid en ervaring. Met die ervaring zit het wel snor. Oprichtster Elsemieke Giezeman beschikt over tientallen jaren ervaring als bouw adviseur. Ze werkte voorheen bij verschillende architectenbureaus. Sinds 2000 is ze zelfstandig bouw adviseur. U kunt het opstellen van een bouwkundig rapport in Rotterdam of elders prima aan haar overlaten. Voor een bouwadvies op maat zit u helemaal goed bij DRIOS. Als bouwadviseur beschikken we over een uitgebreid netwerk in de ruime regio. Daarbij bewaken we altijd onze onafhankelijkheid. Daar profiteert u als opdrachtgever natuurlijk maximaal van. De beste mensen voor de opdracht en de meest gunstige voorwaarden.

De werkzaamheden van DRIOS Bouwadvies en bouwbegeleidingRotterdam in Rotterdam

U doet een beroep op onze services op het gebied van de volgende onderwerpen:

  • Aankoopkeuringen
  • Bouwbegeleiding
  • Vergunningsaanvragen indienen en begeleiden
  • Bouwadvies over de keuze voor architect en aannemer
  • Bouwkundig rapport opstellen en opvolgen

U kunt deze diensten met elkaar combineren of los afnemen. Het is maar net hoe uw praktijk en opdracht eruit zien. Wij schakelen met uw wensen mee. Zo zijn we altijd flexibel en werken zoals dat voor u het beste uitkomt.

Contact opnemen over uw bouwbegeleiding in Rotterdam

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het opstellen van een bouwkundig rapport of het verkrijgen van bouwadvies belt u met DRIOS bouwkundig adviesbureau op telefoonnummer 070-3639828. Een e-mail met uw vragen aan de bouw adviseur kunt u richten aan info@driosbouwadvies.nl. De bouwbegeleiding is in Rotterdam bij DRIOS van A tot Z in goede handen.