Bouwadvies Zoetermeer

Flexibele begeleiding van uw bouwproject

Heeft u een bouwkundig rapport nodig in Zoetermeer? Wilt u gedegen bouwbegeleiding of een betrouwbaar bouwkundig adviesbureau in Zoetermeer inschakelen? DRIOS Bouwadvies en bouwbegeleiding is uw ervaren bouw adviseur. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in Zoetermeer. Dit bestaat zeker uit aannemers en architecten. Deze schakelen we voor u in als u daar behoefte aan heeft. Ons bouwkundig advies is aangepast aan uw wensen en budget. Met deze praktische aanpak als bouw adviseur in Zoetermeer zorgen we voor de maatwerk aanpak die uw bouwproject verdient. Heeft u bouwplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Over DRIOS Bouwadvies en bouwbegeleiding nabij Zoetermeer

Elsemieke Giezeman is oprichtster van DRIOS bouwkundig adviesbureau. Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan als bouw adviseur bij architectenbureaus werd in 2000 gestart als zelfstandig bouw adviseur. DRIOS heeft zich in de loop van de tijd steeds verder ontwikkeld. We werken voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in en rondom Zoetermeer. Ons bouwadvies komt onafhankelijk tot stand. Wij helpen u met het aanvragen van bouwvergunningen. De bouwbegeleiding is bij ons in de regio Zoetermeer in professionele handen. We schakelen de specialisten in die u nodig heeft. Uiteraard maken we vooraf altijd duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf ook altijd zeker dat er wordt gewerkt binnen uw budget en mogelijkheden. Mogen we u binnenkort ook overtuigen van onze meerwaarde op het gebied van bouwkundig advies en begeleiding?

Dienstenpakket van uw bouwkundig adviesbureau

DRIOS werkt voor particulieren, instellingen en ondernemingen in Zoetermeer en ruime regio. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

  • Bouwkundig rapportZoetermeer
  • Bouwkundig advies
  • Aanvragen en begeleiden vergunningen
  • Realisatie door gekozen aannemers en architecten
  • Bouwadvies op maat in elke situatie

Wilt u wellicht een deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren? Neem dan eens contact met ons op om te bezien of er aanvullende expertise en bouwadvies van DRIOS bij nodig is. Wij zijn flexibel en zorgen dat u precies het bouwadvies krijgt dat in uw situatie zorgt voor de meest praktische oplossingen.

Contact met uw bouw adviseur in Zoetermeer opnemen

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Een bouwadvies geeft snel en duidelijk inzicht in uw mogelijkheden. U bereikt ons op telefoonnummer 070-3639828 en e-mail info@driosbouwadvies.nl. Laat uw plannen begeleiden door een goed bouwkundig adviesbureau. Hierbij is in Zoetermeer DRIOS graag uw partner als bouwkundig adviesbureau.