Bouwadvies Schiedam

Wilt u gaan verbouwen?

Bent u op zoek naar bouwbegeleiding in Schiedam? Bent u wel vol met plannen, maar weet u niet zo goed waarmee te beginnen? Laat bouwkundig adviesbureau DRIOS (Bouwadvies en –begeleiding) u dan met bouwadvies en bouw begeleiding helpen in Schiedam. Wij zijn allrounders in bouwbegeleiding. Dat kunnen we doen voor een compleet verbouwingstraject of voor een gedeelte daarvan. Welke gedeeltes? Dat bepaalt u in Schiedam of elders natuurlijk helemaal zelf. Wilt u alleen een bouwkundig rapport voor uw project in Schiedam? Dan zorgen we dat dit in orde komt. Wilt u hulp bij het maken van de bouwtekeningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De vergunningen aanvragen? Zorgen dat die zo snel mogelijk worden ingediend en behandeld? Daarvoor doet u ook een beroep op onze expertise. Heeft u zelf al een aannemer op het oog of geselecteerd om de verbouwing uit te voeren? Wellicht wilt u dan dat er een gedegen controle op de voortgang plaats gaat vinden. Ook daarvoor zit u bij bouwkundig adviesbureau DRIOS in Schiedam helemaal goed.

Sterk netwerk van DRIOS Bouwadvies in Schiedam

We beschikken door de hele Randstad over uitstekende netwerken. Netwerken die bestaan uit aannemers, architecten en specialisten in de bouw. We zijn echter aan geen enkele onderneming of extern bureau verbonden. We bewaken onze zelfstandigheid op het gebied van bouwkundig advies al sinds 2000. In dat jaar werd DRIOS bouwkundig advies opgericht door Elsemieke Giezeman. Vanuit een achtergrond als bouw adviseur bij verschillende architectenbureaus is de expertise uitgebouwd. Thans worden particuliere en zakelijke klanten voorzien van de best mogelijk bouwbegeleiding. We leggen u in een persoonlijk gesprek graag meer uit over onze objectieve en resultaatgerichte aanpak.

Bouwkundig adviesbureau DRIOS zorgt voor coördinatie

We verrichten voor onze klanten in Schiedam en elders onder meer de volgende werkzaamheden:Bouwadvies Schiedam

  • Ontwerp en tekeningen van uw ideeën en wensen
  • Vergunningen aanvragen en opvolgen
  • Aanbestedingen uitzetten en selecteren op beste keuzes
  • Toezicht houden op de uitvoering door aannemers en architecten
  • Oplevering begeleiden

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u het beste persoonlijk contact opnemen met bouwkundig adviesbureau DRIOS. Wij staan voor u klaar met ervaring, inzicht en de meest praktische oplossingen.

Neem contact op met DRIOS Bouwadvies en –begeleiding in Schiedam

We geven u bij Bouwkundig adviesbureau DRIOS graag meer informatie over de mogelijkheden. Doe ook een beroep op onze flexibele aanpak en expertise. Bel voor afspraken en meer informatie met telefoonnummer 070-3639828. Een e-mail kunt u naar info@driosbouwadvies.nl sturen. We helpen u graag op weg en verder, met bouwadvies of bouwbegeleiding in Schiedam bijvoorbeeld.